Timiș: trei dosare penale pentru bețivi urcați la volan – alcoolemie de 0,90 mg/l și 0,86 mg/l depistată de polițiști

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buziaș au depistat, pe strada Principală, din orașul Buziaș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care ar fi fost implicat într-un accident cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au depistat, în localitatea Cenad, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Timișoara au depistat, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Dumbrăvița, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care ar fi fost implicat într-un accident cu pagube materiale.  În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole