Wizz Air: 7 milioane de pasageri au rezervat bilete către și dinspre Aeroportul Timișoara

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, sărbătorește astăzi a 14-a aniversare a bazei sale din Timișoara, inaugurată în data de 19 februarie 2009. Compania aeriană operează zboruri de pe Aeroportul Timișoara încă din 2008.

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, își îndeplinește în continuare promisiunea de a oferi ocazii de călătorie la prețuri accesibile și oferte cu tarif redus pentru zborurile către și dinspre România. De la primul său zbor internațional de la Timişoara către Aeroportul Luton din Londra, în 2008, un total de peste șapte milioane de pasageri au rezervat bilete cu Wizz Air către și dinspre Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timişoara.

Căutând mereu să aducă ocazii unice de călătorie pasagerilor români, în 2023 Wizz Air a lansat o nouă rută de la Timișoara către Zakynthos, oferind o nouă destinație interesantă, pentru ca pasagerii să se poată bucura de vacanțe perfecte în Marea Ionică. Compania aeriană operează, de asemenea, mai multe rute către destinații cunoscute, precum Bruxelles, Paris Beauvais, Dortmund, Frankfurt Hahn, Baden-Baden, Memmingen, Bari, Bologna, Milano, Roma, Veneția, Barcelona, Madrid, Valencia, și Londra. În total, Wizz Air oferă 16 rute către 7 țări de pe Aeroportul Timișoara.

În 2023, Wizz Air va oferi peste 800.000 de locuri pentru pasagerii ce călătoresc către și dinspre Timișoara.

Totodată, compania aeriană a mărit numărul echipajului de la baza sa din Timișoara la peste 60 de membri ai echipajului de cabină și 25 de piloți, găzduind 2 aeronave și contribuind la dezvoltarea comunității locale, a economiei și la stimularea pieței locale de muncă în aviație și în sectorul turismului.

Wizz Air caută constant candidați energici pentru posturile sale dedicate echipajului de cabină și echipajului de zbor din România, organizând periodic prin intermediul rețelei WIZZ Zile ale Porților Deschise. Puteți găsi următoarele sesiuni de recrutare aici.

Compania aeriană operează una dintre cele mai noi flote din lume, cu o vârstă medie de 4,6 ani, permițând Wizz Air să atingă cel mai scăzut nivel al intensității anuale de carbon în 2022, care s-a ridicat la 55,2 grame pe pasager-kilometru. Wizz Air lucrează în mod constant la inițiative de eficientizare a consumului de combustibil și la diverse proiecte de sustenabilitate.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Astăzi sărbătorim 14 ani remarcabili de operațiuni de succes ale Wizz Air în Timișoara. Acesta este un reper semnificativ pentru noi, dovedind profesionalismul și dăruirea fiecărui membru al echipei WIZZ. Ne bucurăm că peste șapte milioane de pasageri au ales Wizz Air din 2008 pentru a zbura către și dinspre Timișoara. Wizz Air rămâne dedicată pasagerilor români și misiunii de a oferi alternative de călătorie la prețuri accesibile, pentru a descoperi noi destinații minunate.”

Recomandările noastre

Cele mai citite articole