Vreți o ieșire în aer liber? Mergeți la plantat de pomi la Șag

Primăria Șag se implică alături de o serie de entități private într-o acțiunea de plantare de puieți care va avea loc pe parcursul a trei zile.

Potrivit primarului Flavius Roșu sunt pregătiți circa 800 de puieți.

“Vrem sa imbunatatim nu doar infrastructura localitatii noastre aflata in plina expansiune si dezvoltare ci sa si oferim un mediu curat si un aspect placut si frumos strazilor noastre. Primăria Șag impreuna cu Școala Gimnazială Șag și oamenii inimosi de la ARTOIL SRL, ART ENERGY ONE SRL, BARIL FORTE SRL, GAUSS SRL, BEGA TURISM SRL și PROFI ROM FOOD SRL, pregatim o actiune de plantare a peste 800 de arbori ornamentali in comuna noastra. Evident, cei ce iubesc verdele si aerul curat si vor sa contribuie la infrumusetarea comunei noastre, sunt asteptati in fata Primariei: joi – 24.03.2022 de la ora 17.00; vineri – 25.03.2022 de la ora 14.00; sâmbătă – 26.03.2022 de la ora 11.00“, spune primarul comunei Șag.

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole