Visul de LEGO al lui Nicolae Robu – pus în practică de viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, cel care îl făcea acum câteva luni “frustrat“ pe fostul primar Nicolae Robu, din cauza că a pierdut funcția de primar, i-a preluat însă visul privind Stadionul Lego din Calea Buziașului și anunță deschiderea ofertelor pentru viitoarea construcție.

“18 iulie, ora 15, este momentul în care vom deschide ofertele pentru proiectul tehnic și execuție la stadionul din Calea Buziașului, cunoscut drept „stadionul lego”.  Este un proiect la care țin foarte mult și sper să existe oferte pentru realizarea lui. Până atunci sper ca multe societăți să fie interesate de construcția lui, mai ales că au fost cerute clarificări, care au fost deja transmise către ANAP. Ar fi prima construcție realizată de Timișoara după zeci de ani, pentru a repune infrastructura sportivă locală pe un drum bun. Stadionul “Dan Păltinișanu” este la Compania Națională de Investiții, unde este spre finalizare SF-ul. La fel și proiectul sălii polivalente, aflat în stadiul de finalizare a studiului de prefezabilitate“, a declarat Cosmin Tabără.

Nicolae Robu nu a ratat ocazia nici de această dată să sublinieze faptul că proiectul face parte propria moștenire.

“Unul din proiectele cele mai dragi mie, ținut pe loc, ca atâtea altele, din 1 Noiembrie 2020 până acum, de CEA MAI INCOMPETENTĂ administrație din istoria orașului, cică e, în sfârșit, la licitație, pt etapa următoare. Ce este distractiv este că se postează fără jenă poze din proiectul lăsat de mine, vorbindu-se despre el ca și cum ar fi al celor ce l-au boicotat până acum -am numit Administrația ZERO PROIECTE, ZE-RO!-.  Cu regretul că în loc să se facă cu 15.000 de locuri, cum era prevăzut, ci doar cu 9.000 -oricine cu o minimă viziune înțelege că un stadion nu se face pt nevoile de azi și de mâine, ci pt cel puțin 50 de ani!-, vă reatașez filmulețul de prezentare a proiectului, așa cum l-am lăsat eu acum aproape doi ani!“, a spus Nicolae Robu, în stilul caracteristic, deja penalizat de alegători.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole