VIDEO. Timișoara: un șofer cu alcoolemie de 2.36 mg/l circula haotic pe contrasens pe strada Avram Imbroane – bărbatul a provocat şi un accident rutier

Un şofer din judeţul Timiş a fost oprit de poliţişti, după ce a fost observat circulând cu maşina haotic, pe contrasens. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de de 2,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Până la momentul opririi, bărbatul a provocat şi un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 27 februarie a.c., poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un participant la trafic cu privire la faptul că pe strada Avram Imbroane ar fi observat un conducător auto care s-ar fi deplasat pe contrasens, circulând haotic. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş împreună cu cei ai Secţiei 5 Timişoara au reuşit depistarea autoturismului pe strada Frigului intersecţie cu strada Albinelor, la volanul căruia a fost indentificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 2,36 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Timiş.

Totodată, poliţiştii au mai stabilit că până la momentul depistării, acesta a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale pe strada Aristide Demetriade din Timişoara. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole