VIDEO. Timișoara: un polițist a fost trimis “în lumea viselor“ dintr-o singură lovitură de un interlop  

Incident deosebit de grav duminică seara, în parcarea de la Iulius Mall.

Mai multe echipe ale Poliției au făcut, duminică, verificări la cluburile și barurile din zona Iulius Mall din Timișoara pentru a verifica dacă acestea se închid la ora 22.00.

În jurul orei 22.15, în parcarea subterană a mall-ului, au fost observați doi bărbați care se certau și au intervenit să aplaneze conflictul.

Scandalagii s-au despărțit, numai că unul dintre ei s-a întors și brusc l-a lovit pe unul dintre ofițeri care era echipat cu vestă inscripționată.

Șocant este faptul că polițistul era însoțit de alți 4 colegi care în loc să intervină și să-l imobilizeze pe agresor, inițial se îndepărtează ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, abia apoi îl încătușează pe agresor. .

Cel care l-a ultragiat pe comisar este Adrian Herlaș, un cunoscut interlop din Timișoara, iar cel lovit este comisarul-șef Alexandru Ojoc, de la Secția 4 Politie .

După audieri, Herlaș a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ultraj, și a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Timișoara a decis, arestarea preventivă pe 30 de zile a lui Herlaș. Decizia nu este definitivă putând să fie contestată.

https://youtu.be/LVXsCxZuYj8

Video: Ramona Cărpinișan, TVR Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole