VIDEO. Scandal în Piața Badea Cârțan – primarul din Săcălaz, Nicu Viorel, ar fi vrut să împiedice un control OPC

Un control OPC s-a finalizat cu scandal în această dimineață în Piața Badea Cârțan.

Conform unei înregistrări video realizate în timpul controlului, inspectorul OPC îl acuză pe primarul din Săcălaz, Nicu Viorel, că a încercat să obstrucționeze verificările.

Aici avem de-a face cu un comerciant, nu cu un producător, aparent se prezintă ca fiind producător, de fapt revinde produsele altora, pentru această locație, cu o falcă în cer și una în pământ, ne-am trezit cu domnul Nicu Viorel, primarul din Săcălaz, care a șters cu noi pe jos că nu avem de ce să facem control, și a dat indicații celei prezente la momentul desfășurării acțiunii de control să părăsească. Dânsul a și văzut un gândac viu. A dispus ca doamna prezentă aici să părăsească locația pentru a împiedica acțiunea de control să fie continuată. Noi vom lua măsura suspendării activității inclusiv pentru obstrucționare. L-am întrebat inclusiv dacă i se pare normal ca vitrina să fie plină de gândaci, declară inspectorul OPC.

Conform unor informații obținute de Buletin de Timișoara firma în cauză se numește Z AGRO BEEA SRL și a fost deținută de către primarul Nicu Viorel, care apoi a cedat-o fiicei sale și are ca obiect de activitate productia de carne uscata, sarata sau afumata, fabricarea preparatelor din carne: carnati, salam, pateu, sunca fiarta, etc.

https://youtu.be/i0SVfn2q4ME

Recomandările noastre

Cele mai citite articole