Timiș: Doi bețivi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Belinț au depistat în localitatea Iosifalău, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat, pe strada Pop de Băsești, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole