VIDEO: o vijelie a făcut prăpăd în mai multe orașe din vest – copaci căzuți peste mașini, acoperișul unui alt bloc a fost smuls, iar cabluri de curent electric au fost rupte

În urma manifestării vântului puternic, în ultimele ore, pompierii ISU Hunedoara au fost solicitați prin intermediul numărului unic de urgență 112, să intervină în mai multe situații:

– În municipiul Deva, pe strada Moților, un arbore a căzut peste cablurile de curent electric.

-În localitatea Câmpu lui Neag, un brad căzut a rupt firele de curent electric.

-În localitatea Vulcan, un arbore a căzut peste un autoturism parcat în vecinătatea unui parc. Din primele informații, în autoturism nu se aflau persoane.

-În localitatea Lupeni, bucăți din acoperișul unui bloc disclocate de rafalele de vânt au căzut peste acoperișul unui alt bloc din apropiere. La acest caz pompierii intervin cu două autospeciale, autoscara mecanică și o autospecială de primă intervenție și comandă. Din fericire, nu au fost raportate victime. Intervenția este în desfășurare.

Județul Hunedoara se află sub avertizare meteorologică COD PORTOCALIU până în această seară la orele 22.00. În zona montană înaltă, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…120 km/h.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole