VIDEO. Mizerie de nedescris la Kaufland în Dumbrăvița – WC-uri neigienizate în comuna milionarilor și condiții greu de suportat – UPDATE: poziția Kaufland

Un cititor al Buletin de Timișoara ne-a trimis ieri, 2 septembrie, 2023, pe adresa redacției, un video filmat în toaleta magazinului Kaufland din Dumbrăvița.

O mare bătaie de joc, își este și scârbă să intri dacă cumva ai nevoie la baie. Nu folosesc de obicei dar ieri chiar aveam nevoie și este o mare nesimțire că nu sunt nici uși, iar de pe culoarul de intrare te vede toată lumea că nu sunt uși, iar pe acolo trec oameni cu cumpărături pe care apoi le bagă în frigide și mame cu copii mici care se uită la tine inevitabil cu te închei la pantaloni. Am fost siderat de mizeria din WC. Chiar nu mă așteptam la așa ceva. Mă întreb dacă nu este aceeași mizeri și în magazin, dar la baie e așa…“, ne-a transmis cititorul Buletin de Timișoara.

Din imagini se poate vedea o mizerie de nedescris într-un magazin deschis într-una dintre cele mai bogate comune din țară.

Milionarii veniți să cumpere iaurt și brânză, trebuie să îndure așadar condiții greu de suportat până și de boschetari dacă au nevoie la WC.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu. Poate doar unul.

Având în vedere că toaleta este amplasată la intrarea în magazin, iar mizeria așa cum se poate vedea este la ea acasă, și având în vedere politica magazinului de a scoate ușile de la WC, ne întrebăm dacă nu cumva toți microbii de la toaletă nu pătrund chiar în magazin.

UPDATE

Ca urmare a articolului redacției Buletin de Timișoara, Kaufland România a transmis că problemele semnalate au fost remediate.

Kaufland România regretă neplăcerile create de condițiile neadecvate din magazinul din Timișoara Dumbrăvița. Situația a fost remediată în scurt timp, iar acum magazinul respectă toate standardele de igienă și siguranță. Vă mulțumim pentru înțelegere.”, a transmis Kaufland România

https://youtu.be/9GVp7bymIe4

Recomandările noastre

Cele mai citite articole