VIDEO. Dominic Fritz, polemică cu Nicolae Robu de la volanul mașinii: e fascinant cum trăiește în această lume paralelă, o țară a minunilor, în care el este făcătorul de minuni  

Primarul Dominic Fritz a realizat un selfie video la volanul unei mașini.

Edilul se filmează mergând prin oraș și polemizează cu Nicolae Robu pe tema stadionului din Calea Buziașului, fostul stadion Lego, care va fi construit de primărie din fonduri proprii.

Am citit că fostul primar Robu zice că el ar fi terminat stadionul în doar doi ani, dacă timișorenii l-ar mai fi votat primar – adică, și documentația tehnică, și autorizația de construire și construcția în doar 24 luni (!). Asta dupa ce a produs în 2020, cu o luna înainte de alegeri, o hârtiuță numită „studiul de fezabilitate” pentru un stadion cu 15.000 locuri.  E fascinant cum trăiește într-o lume paralelă, o țară a minunilor în care el este făcătorul de minuni. Eu am preferat să fac un stadion pe bune, nu doar în fantezia unui primar bufon. Ne-am apucat să adaptăm studiul de fezabilitate, să semnăm contractul pentru proiectul tehnic și execuție (după licitația făcută de noi), să strângem avize și să avem un proiect autorizat cu care intrăm acum în șantier. Da, va avea „doar” 10.000 locuri. Dar mai bine să existe în realitate, decât milioanele de locuri care ar fi existat doar în capul lui Robu“, spune Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a anunțat vineri că a semnat autorizația, iar ordinul de începere va fi emis în cel mai scurt timp, pentru ca firma contractată să înceapă organizarea de șantier și lucrările propriu-zise, așa cum puteți citi AICI.

La anunțul lui Dominic Fritz, fostul primar Nicolae Robu a reacționat în stilul caracteristic, spunând că stadionul ar fi fost construit între 2021-2022 dacă mai era primar.

RUȘINE, FRITZ! TREI ANI AI ȚINUT PROIECTUL PE LOC ȘI ACUM TE LAUZI CU EL CU O NESIMȚIRE CARE EFECTIV NU POATE FI DECÂT PATOLOGICĂ! 𝐀𝐧𝐭𝐞 𝐒𝐜𝐫𝐢𝐩𝐭𝐮𝐦: 𝐶𝑒 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑡̦𝑖 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜 𝑗𝑜𝑎𝑐𝑎̆, 𝑐𝑖 𝑢𝑛 𝑚𝑎𝑡𝑒𝑟𝑖𝑎𝑙 𝑜𝑓𝑖𝑐𝑖𝑎𝑙, 𝑜 𝑟𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑑𝑎𝑡𝑎̆ 𝑃𝑟𝑖𝑚𝑎̆𝑟𝑖𝑒𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑎𝑛𝑡̦𝑖𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑒𝑙𝑎𝑏𝑜𝑟𝑎𝑡 𝑆𝑡𝑢𝑑𝑖𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝐹𝑒𝑧𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 -𝑑𝑜𝑐𝑢𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑡 𝑎𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖! Acest stadion din clip ar fi fost construit în 2021-2022 și dat în uz pentru 2023, anul de capitală culturală europeană, dacă în fruntea orașului nu ajungea un bufon! Ca în clip ar fi arătat acel stadion și ar fi avut 15.500 de locuri. Vom vedea cum va arăta proiectul modificat de Administrația Fritz, redus la 10.100 locuri, făcut mult mai scump și dat în lucru cu peste 3 ani întârziere. De dragul orașului, îmi doresc să arate bine, fie el și așa, mult redus ca număr de locuri!“, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole