Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: “prefer să văd cu ochii mei investițiile orașului“ – vizită la grădinița cu sală de sport

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a efectuat astăzi o vizită la Grădinița PP 33 unde sunt în derulare lucrări de reabilitare în valoare de 4,3 milioane de lei.

“Am fost în vizită pe PP33. Prefer să nu las investițiile orașului să fie denumiri cu care mă confrunt doar pe hârtie, ci să văd cu ochii mei rezultatul muncii și banilor municipiului. Avem zeci de șantiere deschise în Timișoara în anul în care punem la punct infrastructura de bază a orașului. În același timp, investim serios în infrastructura educațională. Prima oară când a fost propusă această grădiniță spre reabilitare a fost în 2008, când ținea de inspectorat, dar din lipsă de fonduri proiectul a fost abandonat. A trecut apoi pe lista de buget a primăriei și a rămas acolo vreo 10 ani, până anul trecut când am început execuția. Corpul de clădire la care se lucrează e vechi din anii ‘60 și va fi reabilitat complet și extins. De investiție vor beneficia peste 100 de preșcolari și personalul grădiniței“, a spus după vizită Ruben Lațcău.

Grădinița va avea o sală de sport

“Lucrările presupun ignifugarea și pregătirea clădirii pentru condițiile de siguranță impuse de lege, izolarea termică și realizarea unor spații moderne de care să se bucure copiii. Acestea vor fi 6 săli de grupă, o bucătărie, o sală de mese, un dormitor și o sală de sport în care vor încăpea până la 50 de copii. Mansarda este cea mai avansată, cu camere unde s-a montat deja parchetul, tavanul fals și caloriferele. La etaj se lucrează la finisajele interioare și la electrice, iar apoi va începe intervenția la parter. Valoarea investiției este de 4,3 milioane de lei (TVA inclus)“, a mai precizat viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole