Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, privind parcările: pentru a rezerva un abonament rezidențial într-o nouă subzonă, o să ai nevoie fie de buletin, fie de viză de flotant

Primăria Timișoara a organizat a doua consultare publică pe tema sistemului de administrare a parcărilor publice din Timișoara.

Subiectul a fost regulamentul de parcări publice, iar consultarea a avut loc online, prin intermediul platformei ZOOM, la care s-au înscris 18 persoane pentru a lua cuvântul.

Viceprimarul Ruben Lațcău a prezidat consultarea și a prezentat avantajele unei îmbunătățiri aduse regulamentului actual.

„Sistemul nou de abonament rezidențial va încuraja și va răsplăti locuitorii din respectivul cartier […] Practic, pentru a rezerva un abonament rezidențial într-o nouă subzonă rezidențială, o să ai nevoie fie de buletin, fie de viză de flotant. Problema parcării în oraș rămâne una de importanță pentru oraș, iar o parte din propunerile venite din partea cetățenilor vor fi incluse în viitorul sistemului TimPark”, spune Ruben Lațcău.

Continuă lucrările la noua grădiniță din Moșnița Nouă

Lucrările de execuție la clădirea destinată Grădiniței din Moșnița Nouă se desfășoară conform graficului, transmit reprezentanții primăriei. Valoarea contractului este de 3.059.494,48 lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată prin fonduri…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole