Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, privind parcările: pentru a rezerva un abonament rezidențial într-o nouă subzonă, o să ai nevoie fie de buletin, fie de viză de flotant

Primăria Timișoara a organizat a doua consultare publică pe tema sistemului de administrare a parcărilor publice din Timișoara.

Subiectul a fost regulamentul de parcări publice, iar consultarea a avut loc online, prin intermediul platformei ZOOM, la care s-au înscris 18 persoane pentru a lua cuvântul.

Viceprimarul Ruben Lațcău a prezidat consultarea și a prezentat avantajele unei îmbunătățiri aduse regulamentului actual.

„Sistemul nou de abonament rezidențial va încuraja și va răsplăti locuitorii din respectivul cartier […] Practic, pentru a rezerva un abonament rezidențial într-o nouă subzonă rezidențială, o să ai nevoie fie de buletin, fie de viză de flotant. Problema parcării în oraș rămâne una de importanță pentru oraș, iar o parte din propunerile venite din partea cetățenilor vor fi incluse în viitorul sistemului TimPark”, spune Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole