Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: am ascultat timișorenii din toate cartierele – am oferit respect acolo unde a domnit jignirea

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat că de la preluarea mandatului în 2020 toți timișorenii au fost ascultați, iar cartierele orașului, altădată lăsate de izbeliște, au beneficiat de atenția administrației actuale.

În 2020, am început această călătorie cu convingerea că Timișoara merită mai mult decât o administrație care a căzut pradă intereselor de gașcă și de partid, care, printre multe alte rele, au lăsat în urmă cartiere întregi din oraș. Am bătut străzile din toate cartierele, am ascultat timișorenii din toate cartierele. Am oferit respect acolo unde a domnit jignirea. Le-am spus timișorenilor ceea ce trebuie să știe, nu le-am spus timișorenilor doar ce au vrut să audă, nu le-am ascuns problemele cu care ne confruntăm, nu le-am impus doar ideile noastre, nu am strigat la ei, nu i-am înlăturat. Dimpotrivă! Am colaborat. Și am investit în toate cartierele“, a declarat Ruben Lațcău.

Viceprimarul USR al Timișoarei a dat ca exemplu modernizarea mai multor străzi care au schimbat direcția.

Iar cele trei străzi – Alexandru Xenopol, Banul Severinului și Adam Mickiewicz – sunt doar un exemplu despre ce condiții erau în cartiere. Ani de zile, străzile acestea au fost un coșmar pentru cei din Ronaț. Am răspuns nevoilor: cu șosea modernizată și trotuare bine definite, străzile asigură acum o circulație auto și pietonală mai fluentă și mai sigură. Alături de primarul Dominic Fritz, de echipa pe care am format-o și de timișoreni, am pus Timișoara pe drumul corect. Să nu schimbăm direcția“, a mai precizat Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole