Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: 34 de stații de tramvai vor fi modernizate – a fost semnat contractul pentru proiectare

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat astăzi că a fost semnat contractul pentru modernizarea stațiilor de tramvai de pe Linia unu, astfel, 34 de stații, adică un sfert din totalul de stații din Timișoara, intră în etapa de proiectare.

“Ele se adaugă la încă pe atât de multe care sunt deja în execuție pe Bogdăneștilor, Cetății și Stan Vidrighin. Fiecare stație va include puncte de încărcare pentru telefoane, Wi-Fi și panouri de informare alimentate cu energie solară. Ele vor fi adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități vizuale prin pavaje tactilo-vizuale, dar și pentru persoanele cu mobilitate redusă, astfel încât să fie la același nivel cu noile tramvaie. Durata de realizare pentru documentație și proiectare (DALI+PT) este de 8 luni. Urmează ulterior contractarea execuției. Contractul are o valoare de 250.000 lei (TVA inclus) și a fost încheiat cu FIP Consulting“, a spus Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole