Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, umilește orașul – transformă primăria într-un magazin second-hand, după ce s-a apucat de scormonit în gunoi și a găsit în tomberonul CJ Timiș o tabelă de marcaj

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a apucat practic de scormonit în gunoi.

Lăsat fără majoritatea atribuțiilor, având o funcție golită de conținut, Cosmin Tabără încearcă din răsputeri să găsească activități cu care să-și ocupe timpul și să-și justifice cumva salariul plătit de timișoreni.

Noua sa inițiativă este una remarcabilă și presupune recuperarea din tomberonul Consiliului Județean a unei tabele de marcaj, care urma să fie casată, deci aruncată la gunoi, în cazul în care stadionul Dan Păltinișanu va fi demolat.

Arena de rugby din Timișoara nu beneficiază de mai multă vreme de o tabelă funcțională, la un standard acceptabil. Profitând de faptul că Stadionul „Dan Păltinișanu” este în linie dreaptă de pregătire a demolării, urmând construirea unui nou stadion, am solicitat Consiliului Județean Timiș să ne dea nouă tabela de marcaj electronică, pentru a o amplasa la stadionul de rugby. În buna colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş, am beneficiat de acordul lor, astfel încât proprietatea acesteia va fi transmisă în patrimoniul administrației locale, fără plată. Până la modernizarea arenei de pe strada Pictor Theodor Aman, echipa de rugby va beneficia de tabela de pe ”Păltinișanu” și o va putea folosi. Mulțumim Consiliului Județean Timiș, scris chiar cu mândrie Cosmin Tabără pe Facebook.

Gestul de a recupera din vechiturile CJ Timiș este unul nedemn pentru un oraș ca Timișoara, care ar fi meritat inclusiv un viceprimar mai bun decât reprezentantul PNL, Cosmin Tabără.

Rămâne însă de văzut dacă “vechitura“ va ajunge până la urmă pe stadionul de rugby deoarece s-ar putea ca CJ Timiș să fie legal nevoit să valorifice bunurile din patrimoniu legate de stadionul Dan Păltinișanu, nu să le ofere gratis ca la magazinele second-hand.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole