Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără: în momentul de față avem independența să votăm cum vrem noi – am mesajele cu Dominic

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, a susținut, astăzi, într-o conferință de presă, că alianța locală PNL – USR nu funcționează din cauza lipsei de comunicare și așa se face că peneliștii nu sunt consultați pe proiectele pentru care ar fi nevoie de votul lor.

Penelistul și-a prezentat și propria viziune despre cum ar trebui să fie agreat un Proiect de HCL, ca la piață.

“Le-am spus foarte clar: dacă ești cinstit cu mine și vorbești și îmi spui din timp, am mesajele cu Dominic, în care era șocat și el că se poate merge mai departe. Scopul nostru, ați văzut și cu parcările, nu le-am blocat proiectul și oarecum avem independența în momentul de față în care putem vota cum vrem noi, dar nu este normal ca și parteneri de alianță, și le-am spus-o tot timpul, să vii să-mi prezinți un Proiect de HCL în față, hai să-l discutăm înainte, dacă suntem în alianță. Mărim taxele, băi, tu ești cu 9 sau 8 consilieri, cum zici, punem 4 lei sau 2 lei? dar întreba-mă. Tu vii din start și spui, 8 lei, votează. Păi, da, dar știți, eu vreau 5 lei, aaa, păi tu ești împotrivă“, a declarat Cosmin Tabără.

Conform unor surse politice, supărarea peneliștilor vine din faptul că useriștii și-au realizat o majoritate în Consiliul Local cu Platforma Liberal Conservatoare,  al cărui exponent principal, consilierul local Raul Ambruș, a fost exclus din PNL Timișoara, însă majoritatea covârșitoarele a membrilor liberali au rămas de partea sa.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole