Vicepreședintele USR+ al CJ Timiș, Cristian Moș, a descoperit după opt luni de mandat că munca cu gunoaiele e grea: nu mai am nici răbdare

Vicepreședintele USR+ al CJ Timiș, Cristian Moș: când vine vorba de sistemul de gestionare a deșeurilor din Timiș, în ultimele luni, mi s-a tot cerut să am răbdare și să dau dovadă de indulgență. Nu mai am nici răbdare, nu mai pot să fiu nici indulgent!

Timișoara – 11 august

Reacția vicepreședintelui USR+ al CJ Timiș, Cristian Moș, vine ca urma a unui incendiu la Stația de Transfer Polaris din Timișoara.

“În calitate de președinte A.D.I.D Timiș, în ultimele luni, am fost în toate stațiile de transfer din județ. Am găsit o mulțime de nereguli când vine vorba de operarea stațiilor de transfer – nereguli pe care colegii mei de la A.D.I.D le comunică de ani de zile operatorilor, dar schimbările întârzie să apară. Nu putem aștepta să aibă loc o tragedie ca să luăm măsurile legale care se impun. Mi s-a cerut răbdare?! Nu mai am! Vă asigur că din acest moment o să fiu extrem de exigent și o să mă folosesc de absolut toate pârghiile legale pe care Consiliul Județean și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș le au la dispoziție, astfel încât operatorii să respecte toate clauzele contractuale și legislația privind protecția mediului”, a spus Cristian Moș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole