VEST: un tânăr de 25 de ani a fost prins la volan drogat și fără permis – ar fi consumat amfetamină

Un tânăr de 25 de ani care conducea o maşină pe o stradă din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost oprit de poliţişti, aceştia constatând că bărbatul nu are permis de conducere şi consumase amfetamină. Atât cel aflat la volan, cât şi pasagerul, care era proprietarul maşinii, au acum pe numele lor câte un dosar penal.

Astăzi, în jurul orei 14.30, poliţişti de la Poliţia Oraşului Bocşa au oprit pentru control, pe strada Autogării din oraş, un autoturism în care se aflau doi bărbaţi de 25 şi 50 de ani, din Berzovia şi Reşiţa. Cel de 25 de ani, care conducea autoturismul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul testării cu aparatul drugtest a acestuia a fost pozitiv pentru amfetamină. De asemenea, s-a stabilit că celălalt bărbat, proprietar al autoturismului, i-ar fi încredinţat tânărului maşina pentru a o conduce, deşi cunoştea faptul că acesta nu posedă permis de conducere”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul de 25 de ani a fost dus de poliţişti la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, faţă de cel aflat la volan, şi încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, faţă de pasager.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole