VEST: un spărgător de profesie prins de polițiști – a jefuit mai multe biserici, a spart un birt și un apartament în care a intrat prin efracție

  În urma activităților investigative și de cercetare penală, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Petrila au identificat, la data de 05 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Petroșani, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, ar fi sustras diferite bunuri din incinta a două lăcașe de cult din Petrila. De asemenea, în noaptea de 29/30 decembrie 2023 și în noaptea 23/24 ianuarie 2024, acesta ar fi sustras, prin efracție, diverse sortimente de băuturi alcoolice din incinta unui bar din Petrila, iar în noaptea de 14/15 ianuarie 2024, ar fi pătruns într-un apartament din Petrila, prin forțarea ușii de la intrare, pentru a sustrage bunuri. În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii preventive a bărbatului, pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Petroșani, în vederea luării măsurilor legale“, arată IPJ Hunedoara.

De asemenea, polițiștii au recuperat o parte din bunuri, care au fost restituite persoanelor vătămate.

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole