VEST: un pieton a fost a fost omorât pe DN6 în apropiere de Băile Herculane – o șoferiță de 30 de ani ar fi acroșat un bărbat de 46 de ani care circula pe partea carosabilă

Marți, la ora 19.17, pe DN 6, în afara Stațiunii Băile Herculane s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui pieton.

Din primele cercetări efectuate de polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene s-a stabilit că în timp ce o femeie de 30 de ani, din comuna Mehadia, conducea un autoturism, din direcția Orșova către Caransebeș, la km 381, în afara localității Băile Herculane, ar fi acroșat un pieton care circula pe partea carosabilă.  În urma accidentului, pietonul, un bărbat de 46 de ani, din Anina“, a decedat, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Conducătoarea auto a fost testată cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultând că nu se afla sub influența acestora.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole