VEST: un pastor de 48 de ani este acuzat că timp de 16 ani şi-a violat fiicele minore – descoperirea a fost făcută după ce una dintre fete s-ar fi destăinuit unor colegi

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, timp de 16 ani, şi-a violat fiicele minore.

Fata cea mare, care acum este majoră, s-ar fi destăinuit unor colegi, iar astfel Poliţia a deschis o anchetă.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă  Judecătoria Ineu, judeţul Arad, bărbatul de 48 de ani este acuzat de viol în formă continuată comis asupra celor 3 fiice ale sale.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, se arată în comunicat.

Vineri, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.

Potrivit presei locale, fiicele bărbatului, care pe pagina sa de Facebook anunţă că este pastor al comunităţii sale, au acum 15, 17 şi 26 de ani, iar fiica cea mare s-ar fi destăinuit unor colegi prin ce trece atât ea cât şi surorile ei, iar astfel informaţia a ajuns la Poliţie care s-a autosesizat din oficiu în acest caz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole