VEST: un milion de lei – bani cheltuiți pentru renovarea a cinci posturi de poliție rurală şi locuințe de serviciu

Clădirile a cinci posturi de poliţie rurală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, precum şi locuinţele de serviciu de la fiecare dintre acestea au fost renovate, în totalitate, în acest an, costurile de reparaţii depăşind un milion de lei, a informat, luni, instituţia.

Lucrările au vizat atât interioarele, cât şi exterioarele sediilor şi locuinţelor de serviciu ale poliţiştilor, banii necesari acestor operaţiuni fiind alocaţi din bugetul de reparaţii al IPJ Caraş-Severin.

În vara acestui an au fost demarate procedurile necesare, prin Serviciul Logistic din cadrul Inspectoratului, pentru ca lucrările de reparaţie la posturile de poliţie rurală Măureni, Ramna, Prigor, Berlişte, Secţia 6 Poliţie Rurală Bozovici şi la locuinţele de serviciu de la aceste posturi să fie finalizate. La aceste locaţii aflate în administrarea Inspectoratului, au fost efectuate ample lucrări de reparaţii, fiind înlocuite acoperişuri, instalaţii şi montate sisteme de încălzire prin termoşemineu. De asemenea, va fi achiziţionat mobilier nou pentru toate cele cinci locaţii„, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

Potrivit instituţiei, tot din bugetul unităţii au fost efectuate lucrări de reparaţie şi modernizare la clădirile altor şase subunităţi şi posturi de poliţie rurală din judeţ.

De asemenea, în perioada următoare vor fi finalizate lucrările de modernizare a sediului Poliţiei Municipiului Reşiţa, investiţie începută anul trecut şi realizată printr-un proiect de dezvoltare finanţat din fonduri externe nerambursabile.

Calitatea serviciului poliţienesc şi îndeplinirea corespunzătoare a misiunilor din competenţă vin în strânsă legătură atât cu pregătirea profesională a poliţiştilor, cât şi cu suportul logistic şi cu asigurarea tehnicii, a materialelor şi a serviciilor pentru toate structurile din subordinea Inspectoratului„, conchide IPJ Caraş-Severin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole