VEST: un copil de trei ani a murit înecat în râu – traversa o punte de lemn cu mama sa când a alunecat și a căzut în apă fiind dus de ape la 1.5km distanță

Un copil de trei ani a murit, marţi, după ce a căzut într-un râu şi s-a înecat, în localitatea Putna din judeţul Caraş-Severin. Băiatul a fost scos din apă de localnici, iar echipajele sosite au făcut manevre de resuscitare, însă fără vreun rezultat.

Pompierii din Bozovici, judeţul Caraş-Severin, au intervenit, marţi după-amiază, pentru salvarea băiatului de 3 ani.

Pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr 2. Bozovici au fost solicitați să intervină, pe raza localității Putna, pentru extragerea unui copil care a căzut într-un râu, posibil înecat. La față locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, ulterior fiind direcționat la caz şi elicopterul SMURD”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Echipajele medicale l-au resuscitat pe micuț, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

Ajunse la locul solicitării, echipajele au constatat faptul că minorul, în vârstă de aproximativ 3 ani, a fost extras din râu de către localnici, în stare de inconștiență. Imediat, echipajele de salvatori au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul”, a precizat ISU Caraş-Severin.

Din primele cercetări s-a stabilit că minorul de 3 ani se afla împreună cu mama acestuia şi cu cei doi fraţi minori şi toţi ar fi intenţionat să traverseze râul Putna, trecând peste o punte de lemn, moment în care minorul ar fi alunecat şi ar fi căzut în albia râului, fiind găsit de localnici la aproximativ 1,5 km distanţă de localitatea Putna, în stare de inconştienţă”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă

Guvernul a aprobat o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă, a anunţat, joi, prim-ministrul Florin Cîţu. „În şedinţa de Guvern de astăzi, am aprobat şi hotărârea de Guvern pentru prelungirea…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole