VEST: un biciclist a fost lovit de o mașină – circula pe partea stângă și a fost transportat la spital

Accident în Deva. Biciclist care circula neregulamentar, lovit de o mașină, vineri dimineață, la intersecția străzilor Iosif Vulcan și Mihai Eminescu.

Un biciclist, în vârstă de 30 de ani, a fost lovit de o mașină care circula regulamentar.

Potrivit polițiștilor, cel care ar fi încălcat regulile de circulație ar fi biciclistul, care circula pe partea stângă a direcției sale de deplasare. Bărbatul a fost transportat la spital.

La data de 07 iulie 2023, ora 07:49, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iosif Vulcan la intersecția cu strada Mihai Eminescu, a surprins și accidentat un biciclist în vârstă de 30 de ani, din municipiul Deva, care ar fi circulat neregulamentar pe partea stângă a direcției sale de deplasare. În urma acestui eveniment, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole