VEST: un bărbat de 30 de ani din Timișoara s-a înecat la Văliug în Lacul Gozna în apropiere de birtul Ponton Casa Baraj

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați duminică despre faptul că un bărbat a intrat în Lacul Gozna, în localitatea Văliug, pentru a înota, și nu a mai fost văzut.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul de 30 de ani, din județul Timiș, se afla împreună cu alți prieteni, pe un ponton amenajat pe malul Lacului Gozna, ar fi fost văzut intrând în lac pentru a înota și nu ar mai fi fost văzut ieșind la mal.

Echipajele de intervenție, formate din polițiști, pompieri militari și jandarmi continuă căutările, în vederea găsirii persoanei în cauză, după cum au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În data de 23 iulie, în jurul orei 16:00, prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 30 de ani, posibil înecată în lacul Văliug (la Ponton Casa Baraj). La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și 1 barcă de salvare. Până la această oră, persoana nu a fost găsită. Echipajul de pompieri continuă căutările cu barca la suprafața apei și cu scafandrii“, arată ISU Caraș – Severin.

În sprijin, au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate, două de la ISU Arad și două de la ISU Hunedoara, după cum ne-au transmis reprezentanții  ISU Semenic.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole