VEST: un bărbat a murit într-un incendiu – a vrut să aprindă focul în sobă cu benzină, iar locuința a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat din municipiul Arad a decedat, în noaptea de joi spre vineri, după ce locuinţa în care stătea a fost cuprinsă de incendiu când a încercat să aprindă focul în sobă folosind un lichid inflamabil.

Incendiul a izbucnit la demisolul unui imobil aflat în zona centrală a oraşului, iar victima avea 61 de ani.

La locul evenimentului au fost alocate echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD TIM. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum şi căldură. Victima a fost găsită decedată în locuinţă„, a informat, vineri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Alte persoane aflate în imobil s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă, fără a necesita îngrijiri medicale.

Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au fost afectate holul, camera de locuit şi baia, pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea unor substanţe lichide necorespunzătoare pentru aprinderea focului. În speţă, proprietarul a folosit combustibil uşor inflamabil pentru aprinderea focului în sobă„, a mai transmis ISU Arad. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole