Trei bărbați condamnați cu executare pentru infracțiuni rutiere, prinși de polițiști și duși la Penitenciarul Timișoara

Polițiștii au prins trei indivizi care se ascundeau după ce au fost condamnați la închisoare. Cei trei au primit pedeapsa cu închisoare pentru diverse infracțiuni rutiere.

Astfel că, luni, polițiști din Sânnicolau Mare au identificat, în localitatea Valcani, un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sânnicolau Mare a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 7 luni închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Tot luni, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Timiș împreună cu lucrătorii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Periam au identificat în Lovrin, un bărbat, de 50 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei de 10 luni și 1.731 de zile de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. 

De asemenea, polițiști din Recaș au identificat, în Recaș, un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 3 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Cei trei indivizi au fost duși Penitenciarul Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole