VEST: un bărbat a murit în urma unui accident rutier – după coliziunea frontală între două autoturisme

Şoferul unuia dintre cele două autoturisme care s-au ciocnit frontal pe DN 7, în zona localităţii Bârzava, a decedat în pofida manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical, iar traficul rutier va fi reluat în jurul orei 13,00.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, rănirea altui bărbat şi a unei femei.

Cei doi supravieţuitori, care au suferit răni grave, au fost transportaţi la spital, unul cu elicopterul SMURD şi altul că ambulanţa.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au precizat, la solicitarea AGERPRES, că traficul rutier ar urma să fie reluat în jurul orei 13,00, cel puţin pe una din cele două benzi ale şoselei.

ORA 10.21 Arad: Trei persoane rănite după coliziunea frontală între două maşini; DN 7 este blocat

Trei persoane au fost rănite după coliziunea frontală între două autoturisme, produsă vineri pe DN 7, în zona localităţii arădene Bârzava, unde traficul rutier este blocat, potrivit centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Pe DN 7, la kilometrul 481+750 de metri, localitatea Bârzava, judeţul Arad, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme, în urma căreia au rezultat trei victime, dintre care cei doi şoferi sunt încarceraţi. Pentru ajutor medical, la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers”, a transmis Infotrafic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a informat că la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj de stingere şi elicopterul SMURD.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole