VEST: un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp – fusese înjunghiat înainte de a urca la volan și încerca să scape de atacator

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un stâlp, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din municipiul Arad.

Primii care au intervenit la locul accidentului au fost pompierii militari, care au asigurat şi măsuri pentru evitarea producerii unui incendiu în urma impactului.

În urma accidentului au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una încarcerată, în stare de inconştienţă. S-a acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viaţa, iar decesul a fost declarat de către echipajul medical”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Al doilea rănit a primit iniţial îngrijiri la locul accidentului, dar ulterior a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Bărbatul care a fost găsit mort în maşina sa după ce se izbise de un stâlp, în municipiul Arad, fusese înjunghiat cu puţin timp înainte de către un tânăr, iar victima a urcat la volan în încercarea de a scăpa, au declarat, surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit surselor citate, victima (40 de ani) era tatăl iubitei agresorului (20 de ani) şi venise de la Timişoara la Arad pentru a-l duce pe tânăr la cerşit în Germania, după cum ar mai fi procedat în trecut. Băiatul a refuzat şi s-a luat la bătaie cu tatăl iubitei sale, care era însoţit de doi amici. În urma altercaţiei, care a avut loc în locuinţa închiriată în Arad de agresor, bărbatul de 40 de ani a fost înjunghiat, în timp ce tânărul a mai reuşit să-l taie în zona feţei pe unul dintre cei doi însoţitori ai victimei.

Bărbatul înjunghiat a urcat la volanul maşinii sale, pentru a scăpa, în timp ce pasageri erau cei doi amici ai săi. Într-o intersecţie din cartierul Bujac, victima înjunghiată a scăpat controlul asupra maşinii, iar vehiculul s-a izbit puternic de un stâlp.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a precizat, că au întocmit un dosar de cercetare penală pentru omor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole