VEST: trafic restricționat pe DN 57B între Anina şi Bozovici după ce stânci și copaci au căzut de pe versanţi pe drumul național

Traficul a fost reluat luni, alternativ, pe drumul naţional DN 57B, între localităţile Anina şi Bozovici, în judeţul Caraş-Severin, după îndepărtarea stâncilor şi vegetaţiei căzute de pe versanţi.

Circulaţia va fi reluată marţi, în condiţii normale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat, alternativ, pe DN 57B, la kilometrul 26, între localităţile Anina şi Bozovici, judeţul Caraş-Severin, după îndepărtarea stâncilor şi vegetaţiei căzute de pe versanţi.

”Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale la data de 30.01.2024”, mai menţionează sursa citată.

ORA 16:03 Infotrafic: Circulaţie oprită temporar pe DN 57B, în judeţul Caraş-Severin; bucăţi de stâncă şi copaci au căzut pe carosabil

Traficul este oprit luni temporar pe DN 57B, între localităţile Anina şi Bozovici, în judeţul Caraş-Severin, după ce bucăţi de stâncă şi copaci au căzut pe carosabil.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 57B, între localităţile Anina şi Bozovici, judeţul Caraş-Severin, după ce bucăţi de stâncă şi copaci s-au desprins de pe versant şi au căzut pe carosabil.

Se acţionează pentru degajarea suprafeţei de rulare, arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole