VEST: stațiunile Semenic, Muntele Mic și Crivaia, fără curent electric – traficul spre Muntele Mic, restricționat. UPDATE

UPDATE: Începând cu ora 17.15 au fost ridicate restricțiile de pe DJ608A Borlova-Muntele Mic, circulația fiind reluată în ambele sensuri!

ISU Caraș Severin anunță că stațiunile Muntele Mic, Semenic, precum și localitățile Eftimie Murgu, Bănia, Gârbovăț, Șopotu Nou cu satele aparținătoare, Boina și Prislop (com. Dalboșeț), sunt nealimentate cu energie electrica, fiind afectați un număr de circa 600 abonați.

Totodată, la ora 16.00 drumul județean 608A Borlova – Stațiunea Muntele Mic, era restricționat deoarece se lucrează pentru îndepărtarea copacilor și zăpezii de pe partea carosabila a drumului, iar alimentarea cu energie electrică nu revenise la Crivaia, Semenic și Muntele Mic.

Șoferii sunt sfătuiți să nu se deplaseze, momentan, pe DJ 608A Borlova -Stațiunea Muntele Mic.

În continuare pe DJ 608 Cornereva – Bogâltin se circulă pe o bandă din cauza unei alunecări de teren.

Pe de altă parte, DRDP Timișoara intervine pe DN 57B Oravița și DN 58 Caransebeș – Anina. Un număr de 21 de utilaje au intervenit pe drumurile naționale din acest județ, în această după-amiază.

De vineri de la ora 22:30 până sâmbătă la ora 5:30 pe drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest au acționat/patrulat 198 autoutilaje și au fost răspândite peste 1.430 de tone de material antiderapant.

Pe autostrăzile A1 și A6 au intervenit 54 de autoutilaje cu aproape 400 de tone de antiderapant, în jud. Hunedoara s-a acționat cu 42 de autoutilaje cu lamă și răspânditor și cca 235 tone antiderapant, în Caraș-Severin – 56 utilaje cu cca 430 tone antiderapant. Pe drumurile naționale din jud. Arad au fost pe teren 27 autoutilaje care au răspândit cca 270 tone antiderapant, iar în jud. Timiș au acționat 19 utilaje specifice cu cca 100 tone de antiderapant“, arată DRDPTM.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole