VEST: popasul “Vassy XXL“ din Băile-Herculane s-a făcut scrum – motelul restaurant preferat de TIR-iști era amplasat peste drum de Gara din stațiune

Un incendiu puternic a avut loc sâmbătă dimineaţă la un motel cu restaurant din Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin. Pompierii au luptat cu flăcările aproximativ 6 ore.

Au fost chemaţi în sprijin şi pompieri din judeţul Mehedinţi.

Sâmbătă, în jurul orei 05:05, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un motel şi restaurant din oraşul Băile Herculane. La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane şi Detaşamentului Caransebeş, cu două autospeciale de stingere, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Băile Herculane. Forţele au fost suplimentate cu încă 2 autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi”, a transmis ISU Caraş-Severin.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat pe întreaga suprafață a celor două corpuri, în total de aproximativ 600mp.

În urma incendiului, au ars în totalitate acoperişul din tablă al restaurantului, echipamentele bucătăriei, grupurilor sanitare şi terasa, mobilierul existent în interior şi tâmplăria PVC aferentă acestora. În motelul de lângă restaurant, de tip P+2, au ars acoperişul din tablă, 5 camere şi un apartament în totalitate, iar, parţial, a fost afectat un apartament cu 3 camere şi living. De asemenea, au fost afectate două autoturisme aflate în parcarea din faţa restaurantului”, a mai precizat ISU Caraş-Severin.

Aproximativ 6 ore a durat intervenţia pompierilor care acum caută focare ascunse.

După o luptă cu flăcările de aproximativ 6 ore, s-a reuşit limitarea propagării incendiului, pompierii reuşind să salveze restul încaperilor din motel, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a mai transmis ISU Caraş-Severin.

Deocamdată nu se ştie exact de la ce a pornit focul, acest lucru urmând să fie stabilit ulterior.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole