VEST: poliţiştii sunt testaţi pentru consum de alcool şi droguri la intrarea în serviciu – precizări după ce doi poliţişti ar fi fost implicaţi într-un scandal la un birt

IPJ Arad anunţă că poliţiştii sunt testaţi pentru consum de alcool şi droguri la intrarea în serviciu/ Precizările vin după ce doi poliţişti ar fi fost implicaţi într-un scandal la un local, în timpul liber

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a precizat că, la intrarea în tură, toţi poliţiştii sunt testaţi pentru consum de droguri şi alcool şi că, până în acest moment, nu au fost constatate abateri. Precizările vin după ce doi poliţişti ar fi fost implicaţi într-un scandal, într-un local din Arad.

În urma aspectelor prezentate în mass-media, cu privire la incidentul din noaptea de 2 spre 3 februarie a.c., în care au fost implicaţi doi poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, Compartimentul de Relaţii Publice al I.P.J. Arad este împuternicit să comunice următoarele: Poliţiştii din cadrul structurii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac sunt testaţi periodic, la intrarea în serviciu, pentru consum de alcool şi droguri, până în acest moment nefiind constatate abateri”, a precizat IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, la testările făcute în 6 şi 7 februarie, au fost verificaţi mai mulţi poliţişti, printre care şi cei bănuiţi de infracţiunile de lovirea sau alte violenţe şi distrugere, rezultatul fiind, în ambele cauze, negativ.

Cu privire la aspectele de natură penală din cazul în discuţie, reiterăm faptul că, fiind vorba despre poliţişti cu atribuţii de poliţie judiciară, competenţa de cercetare revine procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a precizat IPJ Arad.

În presa locală din judeţul Arad au apărut informaţii privind doi poliţişti care au lovit un bărbat cu pumnii şi picioarele, în timpul unei petreceri private dată de un poliţist de frontieră care şi-a sărbătorit ziua de naştere. Bătaia ar fi avut loc atât într-un restaurant, cât şi în parcarea acestuia, la sfârşitul săptămânii trecute.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole