VEST: pericol de explozie în fața unei benzinării după ce două mașini s-au tamponat – în urma incidentului au existat scurgeri de combustibil și ulei pe carosabil

Pompierii Detașamentului Petroșani au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut loc în municipiu., sâmbătă seara.

Pentru această misiune au fost alocate o autospecială dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La sosirea echipajelor operative la fața locului s-a constatat faptul că în accident au fost implicate 2 autoturisme, rezultând 3 victime. Două dintre acestea au fost extrase în siguranță de către salvatori dintr-unul dintre autoturisme. Toate cele 3 victime au primit îngrijiri medicale și ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate“, a transmis ISU Hunedoara.

În urma evenimentului au existat scurgeri de combustibil și ulei pe carosabil, pompierii acționând pentru curățarea acestuia, cât și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor în astfel de cazuri.

Poliția Municipiului Petroșani fost sesizată despre faptul că în zona unei benzinării din Petroșani a avut loc un accident rutier.  Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism,  nu a acordat prioritate de trecere, la virajul la stânga, unei autoutilitare care circula din sens opus. În urma accidentului, două persoane au fost rănite ușor (conducătorul autoturismului și un pasager din autoturism). Alcoolemie 0 la ambii conducători auto“, a transmis IPJ Hunedoara.

 În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole