VEST: o femeie a fost ucisă de fostul concubin al fiicei sale – ucigașul de 47 de ani este căutat de polițiști

Femeie ucisă în locuinţă de fostul concubin al fiicei sale/ Bărbatul este acum căutat de poliţişti

O femeie de 70 de ani din Simeria, judeţul Hunedoara, a fost ucisă, sâmbătă, în locuinţă de fostul concubin al fiicei sale. Bărbatul a reuşit să fugă, iar acum este căutat de poliţişti.

Poliţia oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat uşa locuinţei întredeschisă şi a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuinţă. Acesta a încercat să o tragă în locuinţă, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuinţa şi a fugit. Când a intrat în locuinţă, apelanta şi-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea”, a transmis IPJ Hunedoara.

Medicii ajunşi la faţa locului au resusicitat femeia de 70 de ani, dar în final au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.

Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legişti, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei morţii, iar poliţiştii efectuează activităţi în vederea depistării bărbatului de 47 de ani. Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracţiunii de omor,  cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a precizat IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră.

Polițiștii hunedoreni continuă activitățile investigative și de căutare a bărbatului în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv omor calificat. Totodată, facem un apel la cetățenii care dețin informații utile depistării acestuia să ne furnizeze aceste informații apelând numărul unic de urgență 112“, arată luni IPJ Hunedoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole