VEST: o doctoriţă a renovat din banii ei un salon de la o maternitate – cadoul de 4.000 de euro oferit chiar de Ziua Femeii

O doctoriţă din Arad, specialist de obstetrică-ginecologie, a inaugurat de Ziua Femeii un salon pentru mămici care a fost modernizat complet, în Maternitatea Arad, lucrare pentru care medicul a plătit din banii săi peste 4.000 de euro.

Dr. Ioana Vornic a dorit ca de sărbătoarea internaţională a femeilor să le ofere un cadou gravidelor care nasc la Maternitatea Arad, care funcţionează ca Secţie Clinică Obstetrică- Ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Salonul modernizat are două paturi şi o baie care a fost, de asemenea, modernizată.

Ne desfăşurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foştii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici. Mi-am propus şi am reuşit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reuşit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei„, a spus dr Ioana Vornic, miercuri.

Lucrările au costat peste 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate integral de către medicul Ioana Vornic.   

binary comment

Recomandările noastre

Cele mai citite articole