VEST: incendiu la bucătăria de vară a unei gospodării – focul a izbucnit de la efectul termic produs în urma nesupravegherii focului folosit la încălzirea alimentelor pentru hrănirea animalelor

Pompierii Secției Brad au intervenit de urgență, în această după amiază, în comuna Luncoiu de Jos, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la bucătăria de vară a unei gospodării din satul Podele.

La fața locului au fost mobilizate echipaje de intervenție cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o ambulanță SMURD. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la construcția din curtea locuinței, dar începuse să se propage și la casa de locuit. Intervenția promptă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor și a salvat casa de locuit.  Misiunea salvatorilor brădeni a fost complicată de volumul mare de materiale de construcție, inflamabile, existente în curtea gospodăriei, care a trebuit îndepărtat de incendiul care se manifesta cu putere. Din fericire nu au fost victime, persoanele aflate în interiorul locuinței s-au autoevacuat imediat după ce au apelat numărul de urgență, 112“, arată ISU Hunedoara.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs în urma nesupravegherii focului folosit la încălzirea alimentelor pentru hrănirea animalelor din gospodărie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole