VEST: incendiu într-un bloc – două persoane s-au intoxicat cu fum – 11 persoane au ieşit singure din imobil – alte patru au fost evacuate de pompierii militari

Două persoane s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal din Hunedoara, după ce un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la balconul unui apartament din localitate. IMAGINI AICI.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, 11 persoane au ieşit singure din bloc iar alte patru fost evacuate de pompierii militari care au intervenit pentru stingerea incendiului, două dintre acestea intoxicându-se cu fum.

Astăzi, cu puţin timp înainte de ora 17.00, pompieri ai Detaşamentului Hunedoara au intervenit cu 2 autospeciale de stingere de capacitate medie şi mare şi cu o autospecială de intervenţie la înălţime pentru  stingerea unui incendiu izbucnit la balconul unui apartament din localitate”, a transmis, vineri, ISU Hunedoara.

Incendiul a fost lichidat, pentru stingerea focului fiind mobilizate trei autospeciale, dintre care una pentru intervenţii la înălţime.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole