VEST: incendiu într-un bloc de pe str. Moţilor – animalele de companie au fost salvate de pompieri, iar un bărbat s-a intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, vineri, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Arad. Un bărbat s-a intoxicat cu fum, iar parte dintre locatarii de la etajele superioare s-au evacuat.

Pompierii au intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de pe str. Moţilor.

”Se intervine pentru stingere. Incendiul se manifestă în bucătărie. O parte din locatarii de la etajele superioare au ieşit singuri din apartament”, a transmis ISU Arad.

Sursa citată a precizat că incendiul este localizat, nu există posibilitate de propagare la celelalte încăperi din apartament sau la alte apartamente.

”În interiorul apartamentului nu sunt victime. Existau animale de companie (câini) care au fost salvaţi de pompieri. O persoană din apartament a ieşit înainte de sosirea echipajelor şi prezintă uşoare intoxicaţii cu fum”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, este vorba despre un bărbat, de 40 de ani, care a fost transportat la spital.

Foto: arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole