VEST: incendiu în parcarea unui supermarket – o mașină a luat foc, iar flăcările s-au extins la ale două autoturisme – pagube materiale însemnate

Pompierii din municipiul Arad au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în parcarea unui supermarket.

Nu au fost înregistrate victime, însă autoturismul a ars în proporţie de 80 la sută, iar focul s-a extins la alte două vehicule.

Incendiu autoturism în municipiul Arad, str. Banu Maracine, în parcare la Kaufland. Au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui autoturism parcat, flăcările propagând-se la două autoturisme aflate în imediat proximitate a acestuia”, a transmis ISU Arad.

Potrivit pompierilor, in total trei maşini au fost afectate.

Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii, fără a se înregistra victime, însă autoturismul a fost afectat în proporţie de 80%, iar cele două autoturisme parcate în apropiere, au ars în proporţie de 20%, respectiv 40%”, a ma precizat ISU Arad.

Petrecere spartă de polițiști la Timișoara

Petrecere spartă de polițiști noaptea trecută la Timișoara. În jurul orei 00:10, polițiștii timișeni au efectuat verificări la o societate comercială, unde era organizat un eveniment privat, la care ar…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole