VEST: imagini scandaloase la morga din Reșița – cadavrele unor oameni pe jos sau acoperite cu cearșafuri

Imagini care au stârnit reacţii în spaţiul public, din Morga Spitalului Judeţean Reşiţa, au fost publicate pe Facebook, iar preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Caraş-Severin a reacţionat şi a precizat că imaginile sunt mai vechi şi au fost folosite de un medic într-un mesaj pentru managerul unităţii spitaliceşti pentru a sublinia nevoia achiziţionării unui frigider.Romeo Dunca mai arată că în prezent situaţia s-a modernizat, este curăţenie şi un frigider nou, funcţional, scrie site-ul stiripesurse.

Imaginile au fost postate pe un grup de Facebook şi arătau cadavrele unor oameni, unele acoperite cu cearşafuri, altele în saci negri, aşezate pe tărgi sau chiar pe jos. Aceste fotografii fiind făcute în perioada de vârf a pandemiei de COVID-19.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a reacţionat pe pagina sa de Facebook şi a arătat că fotografiile au fost făcute pentru uz intern şi pentru a arăta necesitatea achiziţionării unui frigider nou pentru morga spitalului.

”Referitor la mizeria apărută ieri pe internet în care atât eu, domnul Purea cât şi dl Librimir managerul SJUR eram învinovăţiţi şi invitaţi sa ne prezentăm demisiile, menţionez următoarele: Situaţia datează din septembrie 2021. Fotografiile au fost trimise ca justificare pentru nevoia de a se achiziţiona un frigider nou la morga acestui spital. Raportul a fost trimis de dl medic Simulescu Razvan către managerul de la acea dată. Pe calculatorul acestuia. Cum au ajuns la acest cont fals de Facebook, trebuie întrebată cu siguranţă doamna Stancovici deoarece nu cred ca noul manager care a ocupat biroul acesteia avea vreun motiv sa o facă”, a scris pe Facebook, luni, Romeo Dunca.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin mai spune că în perzent situaţia s-a normalizat. ”Acest fel de discreditare pregăteşte, probabil, acţiunea în instanţă a doamnei Alina Stancovici. Fără de care la conducere lucrurile în spital au şansa să se normalizeze. Modul grotesc de acţiune orchestrată împotriva schimbării, de această dată, va rămâne cu puţini partizani (…) Azi situaţia s-a normalizat. Există curăţenie şi un frigider nou funcţional. Ataşez pozele făcute din incintă, azi la ora 8”, a mai scris Dunca, citat de știripesurse.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole