VEST: grav accident rutier – trei persoane, din care două fete minore, au fost rănite după ce o mașini intrat în parapetul de protecție

Duminică, echipaje operative ale Detașamentului de Pompieri Petroșani și ale Gărzii de Intervenție Baru au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, în localitatea Bănița, pe DN 66, unde a avut loc un accident rutier.

 La locul evenimentului, pompierii au constatat faptul că, un autoturism a intrat în parapetul de protecție iar în urma impactului, două dintre cele patru persoane aflate în mașină au rămas încarcerate.

Echipajul de descarcerare a acționat de urgență pentru extragerea în siguranță a victimelor (o minoră în vârstă de 15 ani și o femeie de aproximativ 45 de ani). 

Acestea au primit primul ajutor la fața locului și ulterior au fost transportate la UPU Petroșani, conștiente și cooperante, cu două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean care au acționat în sprijin.

Totodată, o a treia victimă, un minor în vârstă de 17 ani, a primit îngrijiri medicale și a fost de asemenea, transportat la spital de către echipajul SMURD, pentru investigații de specialitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole