VEST: grav accident rutier – o persoană a murit și alte trei au fost rănite – un şofer a încercat să evite un pieton

Un accident rutier a avut loc, luni seară, la ieşire din Reşiţa, după ce un pieton a încercat să traverseze strada, într-o zonă fără iluminat public. Un şofer a încercat să evite pietonul şi a virat brusc la stânga, lovind o altă maşină. În urma evenimentului rutier, pietonul a murit, iar alte trei persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc pe DN 58, la ieşirea din Reşiţa spre Caransebeş.

Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocşa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula din direcţia Caransebeş către Reşiţa, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reşiţa, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reşiţa”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului şi rănirea altor 3 persoan: şoferul de 51 de ani şi doi pasageri din acelaşi autoturism, toţi 3 fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Traficul rutier este restricţionat până la finalizarea cercetării. Se circulă dirijat pe un sens.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole