VEST: accident de muncă la calea ferată – un bărbat a murit după ce a fost lovit în cap de brațul unei betoniere

Un muncitor în vârstă de 60 de ani a murit, luni, în staţia CFR Deva, fiind accidentat în timp ce lucra la turnarea de beton pe o cale de acces. El a fost lovit în zona capului de braţul unui utilaj.

Bărbatul era angajatul unei socităţi comerciale.

Poliţiştii Postului de Poliţie TF Deva au fost sesizaţi cu privire la faptul că un muncitor aflat pe şantierul de la hala de întreţinere şi mentenanţă din Staţia C.F.R. Deva a fost accidentat. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că la hala de întreţinere şi mentenanţă a avut loc un accident de muncă, un angajat al unei societăţi comerciale, în vârstă de 60 de ani, din Deva, în timp efectua manevre de turnare beton la calea de acces spre hala menţionată, aflata în construcţie, fiind lovit în zona capului de braţul utilajului de pompare a betonului, ca urmare a desprinderii acestuia din suportul fixat în spatele cabinei autoutilitarei”, a transmis IPJ Hunedoara, luni.

La faţa locului a intervenit un echipaj al ambulanţei Deva, care i-a acordat muncitorului primul ajutor şi l-a transportat la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, unde, bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, ancheta urmând a stabili circumstanţele în care a survenit accidentul de muncă.

Razie în Făget. În câteva ore s-au dat 122 de amenzi

Polițiștii din Făget, ai Secției 10 Rurale Făget, ai Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Timiș, împreună cu jandarmi, reprezentanți I.T.M. și O.P.C., au acționat, în intervalul orar 09:00-13:00, în orașul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole