VEST: 33 de migranți din Bangladesh, India şi Pakistan depistați la vamă printre paleţi şi materiale de construcţii

Autorităţile din Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I şi Nădlac II au prins 33 de cetăţeni din Bangladesh, India şi Pakistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două autoutilitare încărcate cu paleţi şi materiale de construcţii.

Migranţii au fost depistaţi cu ajutorul câinilor de serviciu prezenţi în punctele de trecere a frontierei de la graniţa cu Ungaria, a transmis, joi, Poliţia de Frontieră Arad.

La Nădlac II, într-o autoutilitară condusă de un român, care transporta paleţi în Austria, au fost găsiţi ascunşi 20 de migranţi din Bangladesh, India şi Pakistan, ce „intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei”. În urma verificărilor, s-a stabilit că migranţii intraseră legal în ţara noastră.

La Nădlac I, într-o altă autoutilitară condusă de un român, care transporta materiale de construcţii, au fost găsiţi 13 migranţi din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, care figurau ca fiind intraţi legal în România.

În ambele cazuri, şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole