VIDEO. Focuri de armă în miez de noapte pe străzile unui municipiu – un “pistolar“ trage cu o armă între blocuri

Polițiștii din Caraș-Severin au deschis o anchetă, după ce imagini cu un bărbat care pare a trage cu un pistol între blocuri au fost publicate pe o rețea de socializare.

Imagini în care un bărbat trage cu o armă în plan vertical, în apropierea unor blocuri de locuințe, au fost publicate pe o rețea de socializare.

Incidentul are loc pe timp de noapte, iar în clipul care are doar 11 secunde bărbatul este surprins în timp ce trage de trei ori.

În urma vizualizării imaginilor, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea bărbatului care apare în imagini şi stabilirea situaţiei de fapt şi de drept, urmând a fi aplicate măsurile legale, ce se impun în acest caz”, a transmis, luni, IPJ Caraş-Severin.

În urma verificărilor efectuate de polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Poliția Municipiului Reșița a fost identificat bărbatul care apare în imagini, precum și arma folosită și deținută fără drept. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Reșița, care ar fi deținut fără drept arma neletală, supusă autorizării, iar în cursul zilei de ieri ar fi încărcat imaginile pe contul său de socializare. Bărbatul nu este autorizat pentru portul și folosirea armelor letale/neletale. În cauză a fost ridicată pentru cercetări o armă neletală cu gaze, supusă autorizării și 3 cartușe neletale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării si uzul de armă fără drept, în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole