Un grup de 15 migranți depistați într-o unitate de cazare de pe strada Divizia 9 Cavalerie din Timișoara

Polițiștii timișeni au depistat mai mulți cetățeni străini în județul Timiș. Aceștia au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Timișoara, împreuna cu lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, au depistat într-o unitate de cazare situată pe strada Divizia 9 Cavalerie din municipiul Timișoara, un grup de 15 persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia sunt cetățeni străini, 13 dintre ei neavând documente de identitate emise de autoritățile statului român.

Cele 13 persoane au fost predate polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Totodată, la data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buziaș au fost sesizați de către conducătorul unui autotren cu privire la faptul că în semiremorca acestuia s-ar afla un grup de persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 persoane, cetățeni străini, doi dintre aceștia neavând asupra lor documente de identitate emise de autoritățile statului român.

Cele două persoane au fost predate polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole