Vaccinarea își dă duhul. Urmează închiderea centrelor avertizează Prefectura Timiș

Centrele de vaccinare anti-Covid 19 din județul Timiș urmează să se închidă treptat, din cauza interesului scăzut al populației.

Conform subprefectului PSD Sorin Ionescu a declarat că funcționarea centrelor comportă costuri ridicate care nu se mai justifică, drept urmare pe lângă cele șapte centre de vaccinare care sunt, deja, în curs de închidere, și altele ar putea să își sisteze activitatea.

Un asemenea exemplu este la Șag unde centrul de vaccinarea s-a închis de luni, potrivit primarului Flavius Roșu.

“Incepand de astazi, conform unei decizii a Ministerului Afacerilor Interne, transmis catre Primaria Sag, de catre Instituția Prefectului Județul Timiș , sub semnatura dlui prefect Mihai Ritivoiu, activitatea Centrului de Vaccinare Sag, inceteaza. Personal tin sa multumesc intregului colectiv   format din medici, asistenti și registratori, domnului dr. Sarbovan Calin cat si colegei noastre din Primaria Sag, doamnei Carmen Peptenar, pentru  perioada in care au muncit si au organizat activitatea in centrul nostru. A fost un efort colectiv care a contribuit la lupta impotrivei pandemiei“, a declarat Flavius Roșu.

16 focare active de Covid-19 în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 16 focare active de Covid-19 și se află în supraveghere epidemiologică. Au apărut două focare noi,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole