Urmărire ca în filme aproape de Timișoara. Patru indivizi au încercat să-l păcălească pe proprietarul la care au lucrat

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală au fost sesizați astăzi cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi executat o lucrare la un imobil din Ianova, iar la finalizarea acesteia au solicitat o altă sumă de bani decât cea stabilită inițial cu proprietarul imobilului.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, moment în care aceștia s-au urcat în mașină și au plecat . Polițiștii au încercat să-i oprească, însă șoferul mașinii nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Echipajul a pornit în urmărirea mașinii, reușind să-i oprească la intrare în Timișoara.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit că în autoturism se aflau 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 34 de ani, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 4.060 de lei, conform OUG 195/2002, fiindu-i retrase certificatul de înmatriculare, placuțele cu numărul de înmatriculare și reținut permisul de conducere, în vederea suspendării, pentru 30 de zile”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „inselaciune”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole